محل تبلیغات شما

پایه: سوم ابتدایی

نام آموزگار: رضا کارگزار

بخش یا تم:

فارسی خوانداری

صفحه: 32-35

درس: پنجم

عنوان درس: بلدرچین و بزرگر

طرح درس روزانه بر اساس برنامه درسی ملی

محیط آموزشی:

کلاس درس

زمان: 45 دقیقه

مراحل تدریس

1.آمادگی:     5 دقیقه

2.طرح موضوع درس جدید:   5 دقیقه

3.ارائه درس جدید (فعالیت های یاددهی):   20دقیقه

4.جمع بندی و نتیجه گیری از درس:      5 دقیقه

5.ارزشیابی از درس (سوالات پایانی):     5 دقیقه

6.تعیین تکلیف و اختتامیه جلسه:            5 دقیقه

هدف کلی درس: آشنایی دانش آموزان با مفهوم خود اتکایی

هدفهای درس بر اساس برنامه درس ملی (اهداف جزئـی)

مراحل و روش های تدریس

وسایل آموزشی

1. توانایی ها و مهارت های خود را نام ببرد.

2. راه های کسب اعتماد به نفس را توضیح دهد.

3. مفهوم خود اتکایی را برای دوستانش تعریف کند.

دانش آموز باید بتواند در پایان درس به هدف های زیر در سه حیطه دست یابد:

حیطه دانش

1. مشاهدات خود را درباره ی راه های کسب اعتماد به نفس برای دوستانش بیان کند.

2. فعالیتهای فردی و اجتماعی مربوط به خود که پروردگار به او داده اطلاعاتی جمع آوری کرده و در موردش بنویسد.

3. متن درس را با لحن روایی بخواند.

حیطه مهارت

1. به توانایی های خود افتخار کند.

2. ذوق و استعداد هنری خود را نمایش می‌دهد.

3. با تلاش و کوشش امید به خدا و خود دارد نه به خلق.

حیطه نگرش

تلفیقی

(نمایشی- ایفای نقش- کارایی اعضای تیم- پرسش و پاسخ)

پاورپوینت

فیلم

عکس

کتاب درسی

صورتک

بادکنک

آمادگی

سلام و احوالپرسی از دانش آموزان، دقت در وضعیت جسمانی و روانی آنها، حضور و غیاب، بررسی تکالیف درس گذشته

ارزشیابی تشخیصی

1. چند مورد از انواع آلودگی صوتی را نام ببرید؟

2. چگونه می توان آلودگی صوتی را در کلاس کم کرد؟

3. کاربرد ضرب المثل هر چه کنی به خود کنی را بگوید؟

سوال از درس گذشته

1. آیا تاکنون برای انجام کارهایتان به امید دیگران بوده اید؟

2. ایا امید بستن به غیر خدا و کسی دیگر کار درستی است؟

سوال در زمینه درس جدید

فضا و مدل کلاس

U شکل- شکل گروه های همیاری به صورت تصادفی با استفاده از بادکنک های رنگی که روی آن واژه های کلیدی درس مانند کشتزار، برزگر، آشیانه و  نوشته شده است.

تکنیک

آغازکننده

معلم بادکنک را باد کرده و به سمت فراگیران فوت کرده. فراگیران بادکنک را می گیرند و با گرفتن یکی از بادکنک ها نام گروه خود را مشخص می کند اعضای هر گروه در کنار هم قرار می گیرند.

روش تدریس

من از دانش آموزان می پرسم بچه های خوب آیا درست است که کارهای شخصی مان را به دیگران واگذار کنیم؟ دانش آموزان پاسخ می دهند خیر باید خودمان انجام دهیم. سپس فضای کلاس را برای صحنهی نمایش آماده می کنیم.

صورتک های بلدرچین، برزگر، جوجه، پسر برزگر و را در اختیار گروهی از دانش آموزان که قبلاً آماده شده اند، قرار می دهیم. گروه مورد نظر برای اجرای نمایش به جلوی کلاس می آیند. بازیگران در جای خود قرار گرفته و صورتک را جلوی صورت خود قرار داده و هر کدام از آنها نقش خود را اجرا می کند فراگیران با دقت به اجرای نمایش نگاه می کنند. من هم به نحوی اجرای نمایش و هم به فراگیران نظارت می کنم.

من می گویم بچه ها حالا از کتاب خود درس پنجم صفحه 32 را باز کنید. دانش آموزان کتاب های خود را باز می کنند من به روش نقالی درس را شروع به خواندن می کنم و هر جا نقل و قولی بود به دانش آموزی اشاره کرده که آن قسمت را بخواند مثلاً مادر جوجه ها گفت:  فراگیران با دقت به درس گوش داده و خط می برند از دانش آموزی خواسته می شود به جای مادر جوجه، حرف بزند و سپس از پایان نقل و قول ساکت شده و بقیه درس را از زبان من (نقال) می شنوند.

من مفاهیم کلیدی درس را می خوانم و معانی برخی کلمات را به دانش آموزان می گویم هر گروه از دانش آموزان با کلمات تازه جمله ای جمله ساخته و با اشاره معلم آن را روی تخته می نویسند.

به دانش آموزان فرصت می دهم تا ابتدا به صورت فردی و صامت خوانی یک بار از متن درس بخوانند و اشکالات خود را در گروه رفع کنند. دانش آموزان درس را صامت خوانی کرده و اشکالات خود را در گروه رفع می کنند.

در آخر از دانش آموزان می خواهیم سوالی از متن درس طرح کنند. دانش آموزان به طرح سوال از متن درس بپردازند. 

ارزشیابی پایانی

1. بچه ها از داستان درس چه نتیجه ای گرفتید؟

2. ایا می توانیم مسئولیت کارهای شخصی مان را به دیگران واگذار کنیم؟

3. خدا به شما چه توانایی ها و استعدادهایی داده است؟

تعیین تکلیف

(تکلیف خلاقانه)

از دانش آموزان می خواهیم درباره ی استعداد و توانایی های خود که پروردگار به او داده است تحقیق کرده و اطلاعاتی جمع آوری کرده و به کلاس ارائه دهد.

طرح درس روزانه بلدرچین وبرزگر

طرح درس روزانه کارنیک

طرح درس روزانه نویسنده بزرگ

,درس ,دانش ,های ,آموزان ,کرده ,دانش آموزان ,خود را ,از دانش ,    ,  1 ,دیگران واگذار کنیم؟

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انواع سنسورهای صنعتی